Houdt uw winkelbestand up to date

Het onderhouden van prijzen en voorraden. Met Acuerdo® kunt u het gehele proces van bestellen, ontvangen, verkopen en opnieuw bestellen beheersen. U kunt meerdere magazijn locaties, voorraden en inventarisatie onderhouden. Bespaar tijd en geld door bestanden van uw leverancier te importeren.

Koppelen

Houd prijzen en voorraden van uw webwinkel op één plek bij.

Wat is er makkelijker dan uw verkopen direct in uw boekhouding terug te zien en de betalingen (via de bank) in Acuerdo® te tonen, zonder maar één vinger uit te steken.

Informeer uw klanten

Acuerdo® beschikt over verschillende ondersteunende functies voor uw mailing. Met uw eigen email programma of speciale mailing programma’s.

Compact POS afrekenpunten

Met de Compact Pos kassa beschikt u over een kassa met aanraakscherm, scanner en bonprinter. Zelf te configureren menu’s maken het eenvoudig snellopende artikelen zonder barcode aan te slaan. Zoekfuncties maken het mogelijk alle artikelen eenvoudig te vinden. Vaste klanten kunnen op naam worden opgezocht en desgewenst met een nette factuur de winkel verlaten.

Narrow Casting maakt het mogelijk uw producten met een extra scherm aan te bevelen of uw klanten op de acties voor volgende week te attenderen.

Handterminals

Handterminals maken het gemakkelijk om met een scanner bestellingen op te nemen, de voorraad te inventariseren of prijzen te controleren. Uiteraard voorziet Acuerdo® ook in de papieren variant.

Laat u uitgebreid informeren door onze medewerkers en vraag vrijblijvend een demo en een offerte aan.